31 juli 2014

Vackert förfall

Försöker komma ikapp mig själv och redovisa lite fynd från den del av sommaren som har passerat. En del saker har jag redan visat på Instagram, men det är inte alla som har den appen. Dessutom kan man ju göra texten längre här på bloggen.
Den här lilla burken i glas med korsstygnsbroderi på locket kunde jag inte låta bli att köpa, trots att det kommit fukt under. Det var nog förfallet och dom pyttepyttepyttesmå korsstygnen som gjorde det. Ibland är förfall vackert.





Foto © AL

29 juli 2014

Textila sommarfynd

Tiden rusar förbi och jag är nu hos föräldrarna och inväntar syster med familj. Den senaste tidens tygfynd står på rad och väntar på att visas upp.















Och till sist Ritva Wahlströms tyg Flower i lila och turkos variant.



Foto © AL

12 juli 2014

Syrrans blå glasfynd

Provar att göra inlägg via mobilen eftersom jag inte ids resa på mig och gå till datorn. Befinner mig i Västergötland men har inte sprungit på speciellt många loppisar eftersom det varit så varmt.

Några loppisar har vi dock hunnit på och syrran hittade bland annat en skål och ett fat till sin blå glassamling. Vasen är en Isi från Gullaskruf formgiven av Lennart Andersson.
Skålen kommer från Åseda glasbruk formgiven av Bo Borgström. Den tillhör samma spräckliga serie som vasen jag gav till syrran för något år sedan.

Edit: Fick givetvis ändra allt senare eftersom bilderna blev för stora.





Foto © AL