3 september 2009

Gröna Gullaskrufare

En kanna från serien 'Kylex', modell större och med lock, har tagits från stugan och ska nu fraktas hem till mig. Hur har jag missat den?


På loppisrundan hittade jag ett grönt uppläggningsfat från Kjell Blombergs 'Vineta'-serien för en tjuga. Allt är givetvis Gullaskruf. Bättre blir det inte.


Foto © AL

(Bakgrundsfärgen på bloggen ser helt annorlunda ut här än hemma hos mig på den bärbara. Mer gult i det gröna. Undrar om det är den här skärmen som är kackig eller om det är min bärbara som är snurrig).

5 kommentarer:

 1. Jag var påväg att köpa en sån kanna igår, dock utan lock, men jag lät bli då jag inte kunde hitta någon användning för den, jag har liksom 4-5 kannor redan, dessutom hade jag redan köpt en Rörstrand Neptune kanna, men det känns lite i hjärtat ändå, att jag lät den va kvar. Den är ju både grön och tjusig :-)

  Att man ska va så himla svag för vackra ting.

  SvaraRadera
 2. Grönt är skönt... Det här var min första kanna med lock, så jag är rätt lycklig

  SvaraRadera
 3. Ja, tror dom är svåra att hitta med lock, ofta verkar det ha försvunnit med åren, annars ser man dessa ibland på loppisar, har dock aldrig köpt nån eftersom jag också lider av "för många kannor"-syndromet :-)

  SvaraRadera
 4. Hehe. Jag börjar nog lida av "för-mycket-udda-glas"-syndrom. Dags för rensning i vinter.

  SvaraRadera
 5. Hej, köpte en sådan kanna med lock för länge sedan, tyckte om den och hade aldrig sett en sådan tidigare förän jag tittain hos dig, kul. Fin blogg du har. Brittmari

  SvaraRadera