10 januari 2013

2012 års fyndögonblick

Det är svårt att säga vilka fynd som varit dom bästa under ett år. När jag började tänka tillbaka så kändes det först som att jag inte gjort ett enda fynd under året, men när jag bläddrade i bloggen så såg jag att det trots allt blev en del. Det kanske är lättare att göra en lista om jag utgår från fyndögonblicken istället för sakerna.

(1) Loppisturerna nere i Västergötland i juni var roliga och resulterade i många fynd, bland annat en grön liten lockskål i Art Deco-stil. Min samling av 20- och 30-talssaker har ökat under året, vilket gör mig glad eftersom det är favoritstilen.(2) Varje söndag under sommaren är det utomhusloppis på Folkparken (dvs så länge det inte är spöregn). Jag gillar blandningen av saker, det är allt från barnfamiljer till antikhandlare som säljer och möjligheten att fynda är stor. Det bästa fyndet på Folkparken var när jag hittade två av Bertil Valliens blå glas ur serien "Basun".(3) Alla fynd som mamma gjort åt mig under året. Speciellt galgarna i plast och galon. Dom kom till användning varenda en. Jag gillar när fynden används praktiskt.(4) Plastmattorna. Dom fina, röda mattorna som köptes in till mitt hem.(5) Den obligatoriska bestickletningen på varenda loppis jag besöker. Det här året har besticken verkligen fått ett uppsving på min fyndletarlista. Och det är hur roligt som helst! Ett billigt loppisnöje. Jag har fortfarande inte visat er alla bestick, men dom inläggen kommer säkert det närmsta tiden.Nu ska jag fortsätta uppdatera mig i vad ni andra gjort sedan december. Kanske kommer min lust att blogga tillbaka nu när jag kan leka med mobilen. Jag har oredovisade fynd som bara väntar på att visas upp. Hoppas 2013 blir ett bra loppisår för er alla.

Foto © AL

4 kommentarer:

 1. Vilka otroligt häftiga bilder du tar, blir riktigt inspirerad av att se din blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, du är snäll du. Du har inte så sjåpig blogg du själv. Alltid lika roligt att kolla dina vaser till samlingen. Jag hoppas du fortsätter till 2000 vaser.

   Radera
 2. Jag håller med Tusen vaser! Underbara bilder! :)

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder, får en att längta efter sommar och solsken!

  SvaraRadera