11 augusti 2013

Blåser av dammet

Jösses, det är nästan så man får en astmaattack när man börjar röra i allt damm som lagt sig över bloggen. Det är väl dags att sluta njuta av sommaren och istället börja visa fynd. Sommaren har tillbringats både i Västergötland, Västerbotten och Norrbotten. Loppande har givetvis följt mig i spåren vart jag än har varit, vilket man kunnat se på Instagram, med varierande resultat. 

På Myrorna i Trollhättan hittade jag faktist 2 små assietter till mina 'Otso'-koppar från Arabia (modell av Ulla Procopé och dekor Raija Uosikkinen). Dom fick komma med mig hem på direkten.
Det fanns även större modeller av assietterna, men dom lämnade jag åt andra att fynda. Man behöver inte köpa allt man ser. Dessutom så kunde jag inte köpa mer än vad jag orkade bära i handbagaget.

Foto © AL

4 kommentarer:

 1. Känner igen mig i detta.
  Instagram är så snabbt och lätt så där är vi också mest. Desutom är det så bökigt att kommentera på bloggarna med mobilen. Men vi får väl ta igen allt bloggande i höst när det regnar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Instagram är ju anpassad för mobilen och smidig att ha med sig. Att blogga på mobilen är bara bökigt och trögt. Vi tar igen det till hösten.

   Radera
 2. Åh! Mannen min har en sådan kopp. Hans favoritfrukostkopp minsann!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår honom, det är en favoritkopp för mig med. Finns ingen skönare kopp att hålla i och dricka ur.

   Radera