12 maj 2009

Hutlösa priser på loppisar

Nu suger det i min loppistarm igen. Jag har inte hunnit vara på någon bra på flera veckor. Men snart kommer ni ju hit så då får vi åka till Erikshjälpen eller den i Uddevalla. Vilken väljer du? Jag tycker alla loppisar i stan som jag kan slinka in på under lunchen har för höga priser. Ok om det är något fint men "vanliga saker" ska man inte ta ockerpriser på. Då kan de få ha kvar sina saker. Det enda som jag fyndar är ett barnplagg här och där och det är ju inget att sätta in bild på =). Vecka 29 ska jag ha loppisbord i Kalix. Jag ska sälja mest barnkläder och leksaker och lite annat jag kommer att hitta. Vad tror du ska du ha ett bord? Vi längtar efter er och Linus har bokat underbädden till dig.

4 kommentarer:

 1. Hej! Slank in på er blogg via en annan sådär som man gör..... och hajade till när jag såg att det stod Uddevalla. Är själv dalslänning och brukar fara till Vänersborg och fynda.... Erikshjälpen har dragit i väg prismässig plus ALLDELES för mycket folk!!!! Men i Vänersborg kan man tokfynda på Röda Korset eller ett loppis som ligger på baksidan av Erikshjälpen mittemot Kvantum i VBG. Den sista lördagen i varje månad är det bagageluckeloppis på Sanden i Vänersborg och STOOOOR fyndchans! Vet dessutom en hel hög med trevliga loppisar i Dalsland om ni känner för att åka en bit!:-D
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt med loppistips. Jag tycker oxå att loppisarna har blivit dyrare, även här i Skeå. Det märks att dom tagit in värderare som sätter priser på vissa saker. Dessutom så tycker jag att även sånt som räknas till rent skräp har höjts i priset.

  Västergötland here we come!!!

  SvaraRadera
 3. Roligt med lite tips. Sanden och röda korset har jag varit på men inte haft turen att hitta några jättefynd. Tipsa oss gärna om loppisar i dalsland du vet norrlänningar är vana att resa långt och är det en bra loppis så kan det vara värt det. Mitt bästa loppistips är nog Röda korset i Kalix. Lite långt att åka från Dalsland men du kanske ska åka på loppissemester i sommar och då kan du ju snippa förbi.

  SvaraRadera
 4. Om du nästa vecka stöter ihop med två grönögda tjejer med norrländsk dialekt, varav en har illrött hår, då är det vi som är ute och fyndar...

  SvaraRadera