7 februari 2010

Found it!

Nu, så har jag äntligen hittat batteriladdaren. Givetvis på en plats som jag letat på tidigare, mitt framför näsan. Väldigt väldigt typiskt.
Börjar att visa några tygbitar som jag hittade förra veckan. Vilken skillnad på formspråket om man jämför det strikt grafiska, gulgrårutiga tyget från 50-talet och det färgsprakande, lilaorangerödcerisa, organiskt mönstrade tyget från 70-talet. Jag gillar båda stilarna.Det som gjorde mig gladast i textilväg var att jag hittade 2 sprillans nya örngott till mitt påslakan i samma tyg. Tjohoo!!! Vilken tur man kan ha ibland. Äntligen. Nu ska jag sy om dom så att dom passar mina stora kuddar. Jag känner mig väldigt lycklig.


Foto © AL

3 kommentarer:

  1. Irriterar mig på tanter som tar alla 70-tals saker bara för att kränga dem vidare. Hittar inte mycket tuger här nere just nu

    SvaraRadera
  2. tyger menar jag

    SvaraRadera
  3. Jag använde mitt nya örngott till mitt fina påslakan. Men jag höll på att svettas ihjäl. Jag vet inte vad det var för bomull dom använde på 70-talet, men tjock och bra kvalitet är det och så varmt att jag svettas floder.

    SvaraRadera