13 februari 2010

Loppisar i småland

Jag undrar om vi någon gång skulle planera en loppisturné i Småland. Där måste vi väl hitta mycket Gullaskruf. Vi bara åker och så stannar vi när vi ser en skylt. Ett annat ställe som var väldigt loppistätt var runt Östersund och Åre. Tyvärr så kör Rikard så fort så när jag ser Loppisskylten så måste han tvärnita för att hinna svänga in. Någon annan som vet vägsträckor som är loppistäta?

7 kommentarer:

 1. Femtiotalsmannen och jag ska åka på bilsemester i Småland i sommar! Glasriket. En vecka i juli där måste ju vara 1) Loppistätt 2) Fyndtätt vad gäller glas och möbler. Väl?
  Annars kan jag rekommendera Roslagen norr om Norrtälje en julidag. Ibland är det bara 1 km mellan skyltarna.

  SvaraRadera
 2. Å, det vore härligt. Jag har velat åka runt i Småland. Tänkte att glasriket borde passa mig...

  SvaraRadera
 3. Väldigt roligt skullle det vara. Man skulle ha haft mamma och pappas husvagn så man kunde sätta sakerna i den.

  SvaraRadera
 4. Precis! Och mamma skulle nog vara intresserad av att komma med hon oxå. Dom får köra ner i sommar, plocka upp mig på vägen och så drar vi tre vidare.

  SvaraRadera
 5. tyvärr tror jag inte de orkar åka hit, eller framförallt pappa orkar inte.

  SvaraRadera
 6. Då blir det jag som får köra. Tror du mamma åker 100 mil med mig med en husvagn bakom bilen? Hmmm... Skulle inte tro det.

  SvaraRadera
 7. Hej trevliga bloggare!
  Jag sökte gammal glödlampa och hamnade här. Jag söker för ett litet privatmuseums räkning de riktigt gamla glödlamporna.
  Själv har jag en liten halvt ideell loppis utanför KOSTA, 50% går till läkare utan gränser, välkomna i sommar. // GRÄSMO

  SvaraRadera