6 augusti 2012

Royal Kronas tulpan

Jag bytte bort en orange tulpan och fick en grön tillbaka. En riktig bra bytesaffär både för mig och LT som båda samlar på Bo Borgströmss tulpanlyktor från Royal Krona. Nu behöver jag hitta en gul och en i klarglas. Sedan ska jag hitta dubbletter, tripletter, kvadruplar, kvintuplar osv. Den här lyktan kan man aldrig ha tillräckligt många av.

Foto © AL

9 kommentarer:

 1. Mycket snygga, jag har bara en vit än så länge, jag vill hitta på loppis ju ;-)

  SvaraRadera
 2. Sök och du skall finna...
  Den här samlingen har tagit lång tid på sig. Blir så när man som jag som har slagit vad med sig själv att aldrig köpa dyrt, utan bara fynda.

  SvaraRadera
 3. Exakt! Jag har ju inte heller ansträngt mig för att få tag på dem, men med byten kan man ju snabba upp det lite utan att öka kostnaden, mycket praktiskt och bra! Vi brukar vi ju ta bytena när vi träffas för att slippa skicka, synd bara att du bor så långt upp, ofta blir det på mässorna och träffarna som nästan alltid hamnar i Stockholm. Men du får väl ta en tripp ner nästa gång kanske ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Planen är väl att någon gång ta sig till en mässa. Men det har inte blivit av än.

   Radera
 4. Jättesnygga färgklickar i hemmet! Jag har en vit och en grön men hoppas precis som du att den lilla samlingen ska växa sakta men säkert när man råkar på någon till vettigt pris.

  SvaraRadera
 5. Såå fina! Jag har en orange och röd och ingen av dem har jag hittat själv...

  SvaraRadera
 6. Lena6/8/12

  Riktigt läckert! Får nog också börja leta efter dessa :)

  SvaraRadera
 7. more is more heter det väl :P
  De är läckra, hade gärna hittat några jag med.

  SvaraRadera