22 augusti 2012

Vas från Åseda med röd botten

Jag måste ju visa min tredje tvåfärgade vas från Åseda glasbruk. Den här gången med röd botten och utan en bubbla i foten, men fortfarande formgiven av Bo Borgström. Jag köpte den på Antikladan i Lilla Edet. En affär där man kan gå vilse bland alla saker. Priserna varierar, man kan både betala överpris och göra fynd där, beroende på vad man är ute efter. Min vas var ett mellanting, varken loppis- eller antikhandlarpris.

Foto © AL

8 kommentarer:

 1. Åh, så snyggt! Alla tre!

  SvaraRadera
 2. Åh, dit måste vi åka. Har pratat om det flera gånger. Vilken dag är bäst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att dom bara har öppet lördagar och söndagar, så det är nog hugget som stucket vilken dag som är bäst. Men det står säkert på deras hemsida (eller är det blogg dom har) vad dom har för tider. Jag åker alltid dit när jag besöker syrran i Trollhättan. Mycket saker. Roligast är det att gå nere i källarn. Se till att ha god tid på er så ni kan snoka igenom allt.

   Radera
  2. http://www.antikladan.com/

   Radera
 3. Ursnygg! Jag vill också åka till Lilla Edet, nu meddetsamma;)

  SvaraRadera
 4. De är ju farligt snygga de här vaserna! Synd att fler och fler börjar komma på det också, har sett att priserna på se här vaserna skenar ganska ordentligt på Tradera nu för tiden. Så förmodligen gjorde du not ett fynd ändå. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte den för 80 kr, vilket är mer än vad jag brukar betala i vanliga fall, men det kändes som ett bra pris ändå.

   Radera