27 juni 2012

Åsedas finaste serie

Lyckan var stor när mamma hittade en vas åt mig från Åsedas finaste serie. Jag tror att Bo Borgström hade en riktigt bra dag på jobbet när han bestämde sig för att göra dom här vaserna i blått och grönt. Nu har jag två stycken ur serien. Den här varianten är 23,5 cm hög.

Tillsammans med min andra vas i blått och grönt. Det ser det ut som att den nya vasen lutar sig mot den gamla och säger: - "Brukar du gå hit ofta?".Foto © AL

9 kommentarer:

 1. Fina foton du har fått till, de visar verkligen glasets "inre väsen" :-)

  SvaraRadera
 2. Det är snällt sagt av dig. :-) Men visst ser det ut som en kvinnlig vas och en manlig vas? Jag tänkte inte på det förrän jag såg bilden i inlägget. Jag tror hon har svinrygg, han har hatt och att dom är på väg att ta sig en svängom på nån dansbana ute i obyggden.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Den serien är väldigt poppis hos många har jag märkt, ni är flera i bloggargänget som gillar den. Jag har aldrig hittat nån i denna färgkombinationen på loppis tyvärr, annars hade förmodligen även jag fallit för den trots att jag bestämt mig för att ha färre färger och minska på Åseda-samlingen lite.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår om dom här vaserna är populära, för jag tycker att det är Bo Borgströms och Åsedas vackraste serie. Förmodligen tycker jag det pga den finska bubblan i foten. Färgkombinationen är perfekt.

  SvaraRadera
 5. Håller med om att det här är de finaste fina! Jag har tre vaser och en skål i den här färgkombinationen men drömmer om många, många fler.
  Kombinationen av glasbubblan, de läckra formerna och fina färgerna - mums!
  Och jag håller med om att det är väldigt vackra foton du fått till, visar upp färgprakten lite extra. :)

  SvaraRadera
 6. Superläckra. Har inte sett dessa innan. Verkligen fina.

  SvaraRadera
 7. Kan bara instämma med de andra! Vaserna är jättesnygga å du lyckas, som vanligt, otroligt bra med att föreviga dem på bild.

  SvaraRadera
 8. Tack för berömmet alla, det värmer gott.

  SvaraRadera