VILKA ÄR VI?

Vi är två systrar från norr som flyttat till två olika delar av landet och som nu visar sina fynd för varandra via en blogg. Den tredje systern är en smyg-fyndare som låtsas att hon inte är intresserad (men vi vet att hon är det ändå). Det finns även en mamma i bakgrunden som är stor-fyndar'n, som langar vidare saker som hon tror att vi kan gilla. Vilket vi oftast gör.

Ibland får folk för sig att vi driver en köp-och-sälj-blogg, men det är HELT FEL.

Vill ni kontakta oss kan ni lämna en kommentar med eran mailadress så återkommer vi. Alla kommentarer läses före publicering. Vi försökte ha en mailadress ett tag, men det slutade med att vi inte kollade den på 2 år och skämdes för att vi inte gav några svar.

Får vi reklam eller spam så kastar vi det direkt i papperskorgen. Gör vi reklam för något så är det för att vi själv gillar saken/butiken/hemsidan och inte för att någon betalar oss för att sälja deras produkt.


Nyfriserade...

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag har ett Lillemor Mannerheim-fat som är ganska likt det på den här sidan, http://www.vintagecorner.nu/produkt/fat-mambo-lillemor-mannerheim-gefle/ - förutom att det inte har den stora stämpeln i botten och nog är lite mörkare i mönstret, märket som finns är "M 20". Kan ni hjälpa mig med en prisbild om jag skulle sälja det?

  Vänliga hälsningar
  /Kristoffer Bergfelt
  kristofferbergfelt@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt att värdera eftersom efterfrågan kan variera så mycket. Jag har hittat en liknande fat för 20 kr på en loppis och på en antikaffär tar man förmodligen ett annat pris. Det bästa rådet är att du hittar pågående och gamla annonser på Tradera där du kan kolla vad folk är villiga att betala. Det finns även en sida på Facebook som heter "Värderingssidan för vetgiriga och nyfikna" där du kanske kan få hjälp.

   Mvh A-L

   Radera
 2. Hej jag har hittat en bärnstensfärgad sunflower som ni har på bild ( http://skyndafynda.blogspot.com/2008/05/reffla-och-sunflower.html ) och undrar om ni har någon mer information om denna. Med vänlig hälsning Ronnie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen mer info än vad som står där.

   Radera