9 augusti 2010

Ruter Retro Café i Boden

När det väl kommer inlägg på den här bloggen, då kommer dom alla på en gång... Här är lite bilder från när vi tog en tur till Boden för att besöka Ruter Retro Café. Som "toppen på moset", så fick vi åka en Buick från 1951 när vi skulle på så fint ställe. Det gäller att cruisa med stil.
Jag rekommenderar verkligen det här retro-caféet för er som åker norrut. Gillar man saker från 50- och 60-talet har man hamnat i paradiset. Dessutom var personalen supertrevliga och fikat enormt gott.

Jag brukar i vanliga fall inte skriva inlägg om loppisar, caféer, arkitektur eller om andra saker av retrokaraktär som dyker upp i min väg, eftersom det finns dom som gör det så mycket bättre, ex Femtiotalsjakten.
Dessutom så är ju det här en blogg som från början inte var menad att bli läst av andra än två systrar som skickade inlägg till varandra. Vi har aldrig haft någon vilja/lust/önskan/behov att vara informativa eller allmänbildande. Vi har överhuvudtaget aldrig haft någon riktigt mål med den här bloggen, och så lär det även bli i fortsättningen.
Men just nu, här, idag, så tänkte jag att man kanske skulle visa upp saker i norra Sverige, närmare bestämt norra norrland (världen tar ju inte slut efter Stockholm som vissa verkar tro). Det finns mer att se än bara renar, mygg, kinesiska bärplockare och hjortron här uppe.
(Som vanligt är det bara att klicka på bilderna för att få upp förstoringar).

Foto © AL

4 kommentarer:

 1. Tyget på väggen på femte bilder, så vackert. Allt det andra är också fint.

  SvaraRadera
 2. Vad många fina saker! Lite grävigt i vissa hörn, men sköna miljö.

  SvaraRadera
 3. Åh, vilket härligt bildreportage!

  SvaraRadera
 4. Jag hade kunnat vara kvar där hur länge som helst. Det var svårt att veta vart man skulle sätta sig ner och fika eftersom alla rum var så härliga.

  SvaraRadera