29 juni 2011

Ååååå, älskade väskor!

Jamen jomen. Idag kommer jag att vara upptagen hela dagen så jag satte mitt inlägg på automatik, så att säga. Jag ville ju så gärna visa mina nyinköpta väskor.
TADAAA! Åååå, älskade väskor! Finns det något som är roligare att handla än gamla väskor? Porslin och glas är ju blaha blaha i jämförelser med väskor. Dom här väskorna hittade jag i Storön i en nyöppnad prylbod. Ägarinnan hade så fina saker att man knappt visste var man skulle börja. Det finns mer än löjrom att hitta om man åker till Storön (rekommenderas).


Först ut en liten rutig väska till aftontoaletten. Fast det känns nog mer som en väldigt uppiffad variant av en toalettväska, dvs en necessär. Men ooooo så fin den är. Jag som älskar allt som har med rutor att göra blev så glad, så glad.Den andra är precis lika fin. Den är ju trots allt rutig i sin blomighet. Den här väskan fick mig att bli helt stirrig. Jag kände att en sådan väska lär jag inte hitta igen. Den ska hem med mig tänkte jag. Och så blev det.
Båda väskorna var i så fint skick att det är lätt att tro att dom aldrig använts, och om i så fall väldigt sparsamt och försiktigt. Älskade väskor!
Foto © AL

11 kommentarer:

 1. Oj, oj, oj, den blommiga är ju en riktigt gobit. Helt fantastisk! Jag vet inte vart Storön ligger men jag känner att jag borde åka dit.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår dig den gula är fullkomlig.

  SvaraRadera
 3. Åh, den rutiga! Lovely!

  SvaraRadera
 4. Jag tror båda är necessärer. Jag hittade en röd, av samma modell som den blommiga, i Stockholm. Ella fick den, men den hade gummisnoddar för flaskor osv. samt hårda väggar. Mycket fina väskor!

  SvaraRadera
 5. Men åh så söta!

  SvaraRadera
 6. Åh ja, väskor kan man aldrig få för många av! :)
  Älskar alla fina detaljer på den rutiga.

  SvaraRadera
 7. Ingrid, jag tror definitivt du har rätt. Det känns som att även den andra är en slags necessär, fast kanske mer åt smink och "beauty"-hållet.

  SvaraRadera
 8. Den sista väskan är verkligen läcker.
  Tom låset är kanonfint.

  SvaraRadera
 9. oj vad söt!
  den blommiga påminner lite om orla kiely tycker jag

  SvaraRadera
 10. Åh den gula!!! O.O *kippar lite efter andan*

  SvaraRadera