13 juli 2011

Äntligen en röd lykta!

Det är sällan jag är på Myrorna i Luleå eftersom dom är så dyra, men i fredags gjorde jag och mamma ett undantag och åkte förbi när vi hade lämnat lillasyster och syskonbarn på tåget.
Otroligt nog så hittade jag något av intresse, en röd lykta från Royal Krona. Jag blev otroligt nöjd över att ha hittat en annan färg än orange och vit, och dessutom till ett bra pris. Anledningen till det låga priset var att lyktan hade stearin överallt på insidan och ingen av personalen på Myrorna hade förstånd nog att använda varmt vatten. Well, lucky me.


Foto © AL

9 kommentarer:

 1. Så fin! Vilken skön fyndhistoria med stearinet.
  Dessa drar ju iväg långt på tradera så det är alltid kul när de går att fynda dessa. Det är ovanligt. GRATTIS!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har sett priserna på Tradera och blivit lite förskräckt. Såg din vita samlingen i bloggen. Hur fint som helst.

  SvaraRadera
 3. Ja, det var ett fynd och dom är ju helt underbara. Jag sakar en grön i min samling. Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Nice, just en sån här lykta tänker jag att man ska få ramla på precis som du gjorde nu. Billigt och oväntat. Grattis! :)

  SvaraRadera
 5. Tänk att det än idag går att fynda, det är inte ofta man gör det nuförtiden:) Grattis! Den röda är finast tycker jag men det är klart många tillsammans är läckert.

  SvaraRadera
 6. Nu ska jag försöka hitta mig en grön lykta. Fast egentligen så spelare det ingen roll. Jag tar gärna vilket färg som helst eftersom dom är så fina dom här lyktorna.

  SvaraRadera
 7. Snygg där. Jag är på väg till Luleå, Piteå och Boden om några dagar. Har idag fyndat i Ångermanland.

  SvaraRadera
 8. Åhå, mot fynden alltså. Om du är i Pite så brukar dom ha en stor utomhusloppis i parken varje lördag under sommaren. Hade jag bil så skulle jag susa dit på varenda lördag. Jag loppade böcker när jag var i Boden senast. Tyvärr var Återvinningen stängd när vi var där, och jag är riktigt nyfiken på den stället. Du får rapportera helt enkelt.

  SvaraRadera
 9. Tänk vilken tur, vad gör lite stearin... Jag har spejat efter sådana lyktor under hela semestern i Karlskrona men de billigaste jag hittade kostade 140kr styck och så mycket vill jag faktiskt inte betala....

  SvaraRadera