22 juli 2011

Loppisutflyktstrött

Känner mig trött, gnällig och oinspirarad idag.
Gårdagen bestod av ett 30-tal mil i inlandet med massor med stop för loppisbesök. Jag köpte bara ett fåtal saker och faktum var att det fanns få saker som kändes intressanta. Bilder kommer senare.
Vi gick även in hos olika antikhandlare, men där var priserna skrattretande höga, förmodligen anpassade till den norska plånboken. Det är ju säsong nu.

Idag for vi iväg på en "dödsbo-loppis" med mycket folk och inte speciellt låga priser. Jag trivs inte när det är så där trångt. Folk blir dessutom som galna av habegär och uppför sig som att ingen får stå i vägen för dom. Egentligen så borde någon göra en dokumentär om loppisbesökare.

Innan jag hoppar in i duschen och tar mig ner till Trästocksfestivalen så ska jag visa den lilla inramade illustrationen jag fick av syrran. Grete-43 eller Greta-43 är signaturen. Den ska upp på väggen. Nån gång. Om jag ids ta itu med tavlorna. Vi får se.Foto © AL

4 kommentarer:

 1. Precis samma känsla har jag haft senaste veckan. Allt på loppisarna är antingen skräp eller hutlöst dyrt. Ibland med en lapp som det står att pris satts utifrån Tradera!! Måste nog gå in för fler bonnauktioner..

  SvaraRadera
 2. Önskar det var lite auktioner här i Skelleftetrakterna. Men vi har så mycket norrmän här i norrland, som köper allt dom ser, så man brukar inte ha en chans om man ser nått man vill ha.

  SvaraRadera
 3. Tycker också att det blivit lite svårare att fynda, men trägen lyckas! Och kul att du skrev det där om dokumentär om loppare, vi diskuterade det på vår lilla loppistur i Dalarna. Kanal 5 hade lätt kunnat göra en serie á la Ullared av den trippen... ;)

  SvaraRadera
 4. Hehe... Jag kan tänka mig er alla i en dokumentär eller dokusåpa. Jag skulle lätt föja den serien. Ordet "karaktärer" dök upp i min skalle :)

  SvaraRadera