24 juli 2011

Textilier del 1

Att fynda tyger blir svårare och svårare. Jag är glad om jag hittar något som är det minsta intressant och som inte kostar flera hundra kronor. Faktum är att jag börjar tycka att det är väldigt konstigt att det är så tomt bland tyger och gardiner här i stan.
Jag tröstar mig med att det går mode i allt. Dom som nu köper "mina tyger" kommer att tappa intresset för det direkt den inredningsblogg eller -tidning dom läser säger att det är ute. Här är i alla fall tre av tygerna som mamma hittat åt mig. Dom tygerna jag själv hittat ska först tvättas och strykas innan fotografering.

Foto © AL

4 kommentarer:

 1. Den översta är min favorit just nu. Själv är jag ständigt på jakt efter tyger.Visst har det blivit svårare att hitta.

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Jag tror att fler och fler köper dessa tyger. Jag märkte av det så tydligt på Täby bakluckeloppis. De två sista helgerna innan Degerforsresan hittade jag massor av fina tyger men jag såg heller inte till dom som vanligtvis köper textilier och vintagekläder. Då blev det mycket till mig :)

  SvaraRadera
 3. :) Det kanske är så att man ska vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Gärna där loppisrävarna och uppköparna inte befinner sig...

  SvaraRadera
 4. -det där har jag tänkt på ett tag nu-de grejer jag verkligen fick Leta efter för säg 8 år sen,säljs i drivor nu o är jättedyra.Har ett par storblommiga gröngula gardiner jag fick för utropspris 9 kr för 7 år sen,nu går slitna påslakan från 70talet till helt galna priser.

  SvaraRadera